show resultaten

Hieronder komen de keurverslagen te staan van de shows waar wij met onze honden naar toe zijn geweest. 

We gaan niet vaak naar een show maar soms vinden we het wel leuk om te zien hoe een onafhankelijke keurmeester over onze honden denkt. Wij vinden onze honden de mooiste die er zijn namelijk. (we zijn niet erg objectief) 

Voor ons moet het deelnemen aan een show leuk zijn voor onze honden en voor ons. Wij ontzeggen onze honden niets omdat we ook graag naar show willen, zo gaan ze met ons de bos in, mogen vies worden en zwemmen. Veel dingen die voor de vacht van een Havanezer niet echt heel erg goed zijn. Voor ons in mee doen belangrijker dan winnen.

24 en 26 november 2023

We showen weinig en meestal ga ik met Lucky of Ninthe naar show. Deze keer wilde ik echter graag met ons reutje Loekie naar show. Hij woont bij onze dochter een haar gezin. 

Het is zo'n schatje elke donderdag komt hij met mijn kleindochter bij ons. Waar ik de tijd neem om zijn vacht te verzorgen. 

Ik heb onze Loekie ingeschreven voor de Frysland Cup en de Winner en wat heeft hij het super goed gedaan. Ik snap nog niet hoe we het voor elkaar hebben gekregen maar Loekie werd bij de Frysland Cup beste reu van het ras en bij de Winner ging hij met een U2 in de openklasse naar huis. 

Hier naast de beide keurverslagen. 

Op 30 oktober 2021 zijn we met onze honden naar de kampioensclubmatch van de Havanezerclub geweest. Met een wat wisselend resultaat. Voor de twee jongsters was het een mooi leer moment voor Lucky was het even weer kijken waar ze staat. 

Met een hele mooie 2 uitmuntend mocht Lucky dan ook naar huis. 

We waren na afloop allemaal moe en koud waar vooral de 2 jongste honden wat last van hadden. Gelukkig hadden baasje en vrouwtje op schoot wel een warm plekje.