Ninthe

Ninthe

  • 16 juli 2020
  • Embark getest

 

Ninthe is de eerst geboren pup van onze Lucky. Op 16 juli 2020 kwam zij om 6.14 uur op de wereld. Voor mij was het de eerste keer dat ik een pupje geboren zag worden wat een prachtige ervaring was dat!!

Na Ninthe werden er nog 5 pupjes geboren maar Ninthe bleef altijd op nr. 1 staan bij mij. Dit is ook de reden dat ze bij ons is gebleven. Soms kun je geen afscheidt nemen van een pupje.

Ninthe is het heerlijke hondje geworden waarop we gehoopt hadden. Ze is een heerlijke knuffel die graag bij je op schoot ligt. Heerlijk speels maar nooit opdringerig en je doet haar geen groter plezier dan met een heerlijke lange wandeling. 

Ook heb ik nog nooit een hondje gehad waarvan de vacht verzorging zo makkelijk was. Voor ons maar vooral ook voor haar is dit erg fijn. 

Ook Ninthe heeft net als haar moeder en vader een dna test gehad via Embark en is ook vrij van alle erfelijke aandoeningen die via deze test aangetoond kunnen worden. (meer dan 200)

De andere testen zoals de ECVO test en de test om Patella luxatie uit te sluiten zal ze in decmeber 2021 ondergaan. We hopen dat ze net als haar moeder ook vrij test hierop zodat zij eind 2022 haar eerste nestje mag krijgen.