Zo leuk om dit nieuws te mogen delen. Bij ons is een nieuw superleuk havanezer meisje komen wonen. 

Ze is zo leuk maar ook heel anders dan onze andere meisjes. Ze heeft haar eigen pagina die we zullen aanvullen met mooie foto's en informatie over haar.

Wij noemen haar Roos maar eigenlijk heet ze Appolonia Akelei van Hollandia Staete. 

De pups zijn alweer groot en mogen langzaam aan het nest verlaten.

Alle pups hebben inmiddels een toekomstig baasje.

 

Jah, daar zijn ze dan. 7 prachtige pups. 6 teefjes en 1 reutje. Lucky doet het super goed. Ze zijn allemaal sabel. Zoals onze Lucky en Rico.

Er zijn nog enkele pups beschikbaar.

 

Nou dat de dekking geslaagd is is wel duidelijk. Op maandag 21 november heb ik een röntgenfoto laten maken om te kijken hoeveel er in zaten omdat ze wel erg dik was. Nou we bleven tellen. Voor nu gaan we uit van 7 pups maar 8 of 9 zou ook zo maar kunnen. Mijn arme meisje.

We hopen op een goede voorspoedige bevalling voor onze Lucky. Nog een paar dagen en dan weten we het.

Ja het is dan eindelijk zo ver. Op 26 en 27

september is Lucky succesvol gedekt door Rebel Heart's Dwayn de Rock. Voor vrienden Rico. Hopelijk is deze dekking net zo succesvol als de vorige en kunnen we eind november weer een nestje prachtige havanezers verwachten.

Hier onder een mooie foto van de toekomstige vader van de pups.

We zijn lid van de beide rasverenigingen die Nederland kent voor de havanezer. Dit keer was de jubileum clubmatch van de EGCN.

Ik had zowel Lucky als Ninthe in geschreven. Voor het eerst naast elkaar in de zelfde klasse. Dit betekende dat niet alleen ik maar ook Evert de ring in moest. Evert met Ninthe en ik met Lucky. Het ging echt super goed en we hadden een leuke keurmeester uit Noorwegen. Hiernaast staan de keurverslagen weer. Lucky won haar klasse en mocht het reserve CAC ontvangen. 

Deze keer was het prachtig weer en we hebben dan ook genoten van alle aanwezige exposanten en hun honden.

 

Zo dat was dan weer de show in Hoogeveen. Het was echt bitterkoud voor de tijd van het jaar en het regende meer dan het droog was maar toch hadden we een leuke dag.

Zowel Ninthe in de tussenklasse, als Lucky in de openklassen haalden een 1U en onze Ninthe mocht met de titel Best of breed naar huis. Trots op mijn twee mooie meisjes.

 

 

Op zondag 10 juni zullen onze Lucky en onze Ninthe meedoen aan de hondenshow van de KC Hoogeveen. We hopen dat het weer net zo goed gaat als vorige keer. Het zal Ninthe haar 2e show worden. 

 

Op de echo zijn pups gezien. Wil je meer weten over de fokker en de pups stuur mij dan een berichtje. Nu duimen dat alles goed gaat. De pups zullen dan rond 17 april geboren worden.

Op 14 en 15 februari heeft onze Loekie een leuk teefje  mogen dekken. We duimen nu heel hard dat er leuke pups van geboren gaan worden. 4 weken na de dekking weten we meer. 

 

Op 2 december was het dan weer eindelijk zover. Ninthe, Loekie en Lucky moesten voor de ECVO test naar Drachten. Ik vind dat altijd weer spannend omdat de oogjes dan goed bekeken gaan worden. Ik had me echter helemaal niet druk hoeven maken. Bij alle drie onze honden zijn hun oogjes helemaal goed en vrij van aandoeningen.

Kijk bij hun eigen pagina naar het formulier met de uitslag.